ponedjeljak, 8. lipnja 2009.

Antiparazitni program

Program čišćenja organizam od parazita
Program uključuje čišćenje jetre i žučne vrećice od parazita, kamenaca i nakupljenih masnoća.

Čišćenja jetre i žučne vrećice http://www.prirodom-do-zdravlja.net/tekst/ciscenjejetre.html

Preporuča se preventivno čišćenje organizma dva puta godišnje.
Iskustva s Antiparazitnim programom.http://www.prirodom-do-zdravlja.net/tekst/iskustvaapp.html

Antiparazit program djeluje na cijelo tijelo, a ponajviše na jetru i žuč. Pomaže kod bolesti kao što su psorijaza i razne vrste alergija zato što je većina kožnih bolesti povezana sa nečistom jetrom. Antiparazitnim programom se čisti jetra i cijeli organizam od parazita, ali i od kolesterola kao i od svih čimbenika koji ometaju normalan rad jetre, žući i drugih organa.

Kada je organizam čist, on se sam brani od napada parazita, bakterija i virusa. Organi imaju snagu da sami čiste tj. bore se sa svim novim nametnicima, a kada je organizam slab paraziti preuzimaju ulogu, tijelo slabi i polagano gubi bitku. Redovnim godišnjim čišćenjima antiparazitnim programom jača se imunitet organizma i smanjuje mogućnost razvoja raznih bolesti.

Za osobe koje su općeg lošeg stanje, oboljele od teških bolesti preporuča se savjetovanje s ayurvedskim liječnikom prije uzimanja antiparazitnog programa.

Uzročnici teških bolesti u većini slučajeva su paraziti.
Što su paraziti. http://www.prirodom-do-zdravlja.net/tekst/stosuparaziti.html

Biljni lijek protiv parazita.
Američki domoroci su znali da ljudi imaju parazite. Ostali domorodački narodi od Arktika do Antarktika su znali da imamo parazite kao što ih imaju i životinje. Često su radili čišćenja organizma kako bi se riješili parazita. Mnoge kulture su nastavile tu praksu oslobađanja od crva i ostalih parazita koje svi imamo. Zašto smo napustili te mudre navike?

Ekcem nastaje zbog trakavice. Napadaji padavice uzrokovani su jednim crvom Ascaris koji se nalazi u mozgu. Shizofrenia i depresija su uzrokovane parazitima u mozgu. Astma je uzrokovana Ascarisom u plućima. Dijabetes je uzrokovan stočnim pankreatičnim metiljem Eurytrema. Migrene prouzrokuje crv vlašnjak Strongyloides. Akne rosacea uzrokuje Leishmania. Mnogo je ljudskih bolesti uzrokovano psećim srčanim crvom Dirofilariom. I lista se nastavlja dalje.

Riješiti se svih tih parazita bilo bi potpuno nemoguće koristeći kliničke lijekove od kojih svaki uništi samo jednu ili dvije vrste parazita. Flagyl se koristi kod ameba i Giardia; kada se uzme točna doza može uzrokovati jaku mučninu i povraćanje. Kinin za malariju je prilično otrovan. Zamislite uzeti 10 takvih lijekova da ubijete desetke svojih parazita.

Pa ipak, 3 biljke vas mogu osloboditi preko 100 vrsta parazita. I to bez glavobolje! Bez mučnine. Bez ikakve smetanje drugim lijekovima koje već uzimate. Ne zvuči li to previše fantastično? Predobro da bi bilo istinito? To su darovi prirode nama.

Te biljke su:
Crni orah
Pelin
Klinčić


Te 3 biljke moraju se koristiti zajedno. Ljuska oraha i pelin ubijaju odrasle i razvojne stadije najmanje 100 parazita. Klinčić ubija jaja. Samo ako ih koristite zajedno riješit ćete se parazita. Ako ubijete samo odrasle, sićušni stadiji i jajašca će ubrzo odrasti. Ako ubijete samo jajašca, milijuni stadija koji su već preplavili vaše tijelo ubrzo će odrasti i proizvesti još jajašaca. Moraju se koristiti zajedno kao jedinstveni tretman!

Crni orah
Crni orah, Juglans nigra, je drvo visoko do 30 metara. Plod crnog oraha je veličine 4-5 cm i nije jestiv. Zelena ljuska koja okružuje crni orah ima čudotvorni učinak. Kožica ploda sadrži tanin i kinon.

Tanin i kinon su prirodne kemikalije koje ubijaju parazite, gliste, gljivice i smanjuju kolesterol u krvi. Čiste krv od toksina i otrova. Crni orah također obiluje jodom i mineralima. Sadrži linolenic acid i vitamin C u formi askorbinske kiseline. Alkaloidi, prisutni u crnom orahu, imaju anti-tumorna svojstva. Ekstrakt crnog oraha je snažan parazitocid.Trebat ćete samo jednu bočicu od 30 ml extra jake tinkture da započnete proces čišćenja.

Pelin
Pelin, Artemisia absinthium. Pelin potječe iz antičkog doba i spominje se u Bibliji. Ta biljka se na engleskom zove crvljedrvo s dobrim razlogom: ubija crve! Pelin je biljka trajnica s razgrananom stabljikom, polugrmastog oblika, visine do 1 metra. Stabljika je okrugla s perasto razdijeljenim listovima.

Stabljika i listovi pokriveni su sivo-bijelim pustom. Cvate u grozdu sitnim sunovratnim glavicama. Pelin je vrlo gorkog okusa. Djeluje kao tonik, podstiće apetit, regulira probavu, koristi se kao antiseptik i karminativ. Upotrebljava se protiv crijevnih parazita, šećerne bolesti, protiv groznice, poboljšava cirkulaciju.
Sadrži thujone i isothujone, koji ubijaju parazite. Pelin također sadrži santonin, koji je poznat kao lijek za bolesti uzrokovane parazitima i sesquiterpene lactones, koji oslabljuje membrane parazita te tako uništava, sprječava i zaustavlja rast mikroorganizama.

Klinčić
Treća biljka neophodna za ubijanje jajašaca parazita i liječenje raka je klinčić.
Klinčić, Syzygium aromaticum sadrži eugenol, cariofilen i tanin, koji imaju jaka anti-mikrobna svojstva. Te komponente putuju krvotokom, ubijajući sićušne parazite, njihova jajašca i ličinke.


Klinčić uništava pseudomonas aeruginosa i sve vrste šigela, stafilokoka i streptokoka. Klinčić je jedina biljka koja je sposobna uništiti jajašca parazita. To je vrlo bitno, jer ako jajašca nisu uništena, paraziti će se ponovno iz njih izleći i proširiti po cijelom tijelu. Klinčić je poznati začin. Međutim, kupljeni mljeveni klinčići ne djeluju! Njihova parazitocidna svojstva su odavno ishlapjela jer postoji realna mogućnost da su samljeveni godinama prije. Ukoliko je samljeven te odmah stavljen u kapsule, pa pohranjen u zatvorene bočice, moć biljke je možda očuvana, ali to nije sigurno. Jedino sigurno je posebno pripremljeno ulje od klinčića.

Ovo su jedine biljke koje ćete trebati da biste očistili organizam od parazita. Ne pokušavajte zamijeniti biljke lijekovima. Parazitocidni lijekovi mogu biti krajnje otrovni, čak i u malim dozama. Niti jedan od njih ne ubija sve stadije. Držite se biljaka.

Procedura za izlječenje
Tablica uzimanja Antiparazitnog programa. http://www.prirodom-do-zdravlja.net/tekst/tablicaapp.html
Program pokreće sve procesu u tijelu koji su recimo to tako zaštopani. Zna se dešavati da osoba koja ima problema sa recimo kožnom bolešću koja je povezana sa jetrom, tijekom antiparazitnog programa može osjećati povremeno laganu bol - probadanja u jetri. Razlog je taj što kada se procesi pokrenu određeni organi moraju reagirati na način da se oslobađaju nametnika i samim time se može pojaviti lagana bol. Antiparazitni program je bezopasan, no ako je organizam prepun toksina može izazvati reakciju, jer se u tom slučaju pokreću toksini brže nego što ih je oslabljeni organizam u stanju preraditi.

Kada je organizam čist, on se sam brani od bilo kakvih napada, od parazita, bakterija i virusa.
Antiparazitni program ne ometa djelovanje drugih lijekova. Nema potrebe prestati uzimati tretman koji vam prepisuje vaš klinički doktor ili alternativni terapeut. .

Za osobe koje su općeg lošeg stanje, oboljele od teških bolesti preporuča se savjetovanje s ayurvedskim liječnikom prije uzimanja antiparazitnog programa.

Održavanje Antiparazinog programa
Paraziti su svuda oko vas. Dobijate ih od drugih ljudi, iz svog doma, od svojih ljubimaca, nekuhanog mesa i nekuhanih mlječnih proizvoda. Doktorica Clark vjeruje da su izvori crijevnog metilja nekuhani mlječni proizvodi i meso. Nakon što se tim putem inficiramo, prenosimo ih jedni drugima putem krvi, sline, sjemena, majčinog mlijeka.

Članovi obitelji skoro uvijek imaju iste parazite. Ako jedna osoba u obitelji oboli od eške bolesti, ostale vjerojatno imaju crijevne metilje. Oni također trebaju napraviti čišćenje organizma.
Održavanje Antiparazinog programa podrazumjeva uzimanje preparata jedan puta tjedno.

1. Orah tinktura ekstra jaka: 90 kapi(2 čajne žlice ) , popiti prije ručka u tekučini
2. Kapsule pelina: 5 kapsula, popiti prije ručka u tekučini
3. Ulje Kličnića: 1 kapsula u sredini ručka.

Antiparaziti program je izrađen po uputama Dr. Hulda Clark

je poznati fiziolog, biofizičar, naturopat i autor mnogih knjiga o neklasičnoj medicini. Započela je svoje studije na kanadskom sveučilištu Saskatchewan, gdje joj je dodijeljena titula liječnika, Magna Cum Laude i magistra sa posebnim zaslugama u području biologije. Nastavila je studije na McGill University, a zatim na Sveučilištu Minessota, gdje je proučavala biofiziku i fiziologiju stanica. 1979. g. prekinula je istraživanja financirana od Vlade, te započela vlastita istraživanja.

Nekoliko godina kasnije završila je Clayton College of Natural Health, gdje joj je dodijeljen stupanj naturopata.1993. g. izdala je knjigu Lijek za sve vrste raka (Cure for All Cancers), u kojoj je objašnjavala povezanost raka sa parazitom Fasciolopsis Buskii. Taj parazit je bio prisutan u svakoj osobi, oboljeloj od raka. I suprotno, kad bi parazit bio eliminiran, rak bi brzo nestao. Hulda Clark je od raka i drugih teških bolesti izliječila više od 20.000 pacijenata. To svakako o efikasnosti njene metode govori puno.

Kontakt

Više informacija možete zatražiti na mobitel 092 245 3209
prirodom.do.zdravlja@gmail.com
www.prirodom-do-zdravlja.net

Nema komentara:

Objavi komentar